در این مطلب روش تهیه سالسای خیار را به شما آموزش می دهیم. استفاده | ادویه | سالسای خیار | غذا های ایرانی | گشنیز | سیر | طرز تهیه سالسای خیار |
به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که زیاد هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده است باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو مرسوم است و عطر و طعمی نیرومند دارد.
مواد لازم:
عبارات مهم : استفاده – ادویه
خیار متوسط:3 عدد نگینی
فلفل سبز تند:2 عدد
لیمو ترش:2 عدد
گشنیز: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری
سیر:یک حبه رنده شده
پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده
ماست خامه ای 4-5 قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه سالسای خیار
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
نکات
1. خیار رنده شده است را جایگزین خیار نگینی کنید.
2. در صورت میل به و جهت رنگ زیاد خیار را با پوست خرد کنید.
3. اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید.
4. یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند.
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: استفاده | ادویه | سالسای خیار | غذا های ایرانی | گشنیز | سیر | طرز تهیه سالسای خیار |
دانلود فایل ها
نمایش لینک های دانلود غیر مستقیم
زمان انتظار: 97 ثانیه .
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...